Kraftfullt sex är en term som oddities ut vissa män. Nästan säkert skulle varje man behöva uppfylla sin medbrottsling uttryckligen. Var det som det kan, din sexuella förmåga kan vara något som äter dig inifrån. De flesta damer, om inte, all tillgivenhet när du styr dem eftersom det här är det som visar att du är en äkta man. I händelse av att du känner sub-par inuti dig, vara en expert efter dessa tips. 

Överväldiga Allt 

Ändra hela delen av att tillfredsställa henne för att tillfredsställa dig själv. Gör en förening genom att använda några definitiva ord för att göra styrka. Men var försiktig och gör en förening under demonstrationen. Om inte, verkar det som om du förolämpar henne. 

Women, Nude, Pose, Erotic, Love, Dream

Koncentrera dig på hennes svar. Det hjälper dig att inte förbise vad som verkligen är viktigt. Garantera att hon uppskattar alla aspekter av din styrka. 

Utnyttja Extrema Positioner 

För någon kvalitet sex, sex positioner fråga. Var en Porrstjärna ensam genom att garantera att du gör hennes klimax. I händelse av att du utnyttjas till doggy style försök lotus, cowgirl eller jackhammer. Du kan behöva prata med henne om dem eftersom vissa kräver övning och fokus. 

Få grov då och då 

Några damer älskar ljudet av obehagligt och samförstånd sex för att vara pornografi missbrukare. Längs dessa linjer kanske de vill utforska olika vägar när det gäller sina sexuella drömmar. Tänk på att göra det som om du aldrig kommer att göra det igen. Rycka håret medan du gör doggy style så att hon kan känna de djupa slag. 

Ska du ta henne vid nacken? Hur som helst, var säker på att hon inte blir ballistisk. I händelse av att hon gör det, är hon inte förberedd vid denna tidpunkt. Du kan även ta en hugg på Munkavle henne ännu borde vara klar med massor av omsorg. Erfarenheten förtjänar att checka ut. 

Gå vild och stygg 

Du kommer inte att pissa eller spotta överallt. Men för damer, om spotta görs på rätt sätt, tror de att det är suggestivt. Till exempel kommer en snappy tease på henne att göra henne kåt och sätta henne i temperamentet. Prata lite rörigt skjorta och straffa henne kommer att göra en stor skillnad. Det kommer att få henne att känna tillfället. Du kan begränsa henne att äta cum eller kanske cum på hennes bröst. Om än några herrar lokalisera denna sjuka men damer älskar det. Varför inte ge det en chans! 

Försök att inte göra det uppenbara 

Det här är ett misstag du aldrig borde göra. Det är för tydligt att du funderar på att ha en minister stil på den sängen. Bortse från det och vettigt av något innovativt. Sex i sängen är inte trevligt längre. Tänk på att ha en stående lärare. Var det som det kan, låt allt komma på ett vågat sätt och göra det med full säkerhet. Fråga aldrig hennes föredragna position. 

Ta ansvar, uppskatta de goda tiderna.